Tervetuloa Aluetietofoorumiin 9.4.2024

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / Tervetuloa Aluetietofoorumiin 9.4.2024

Lounaistiedon vuoden päätapahtuma Aluetietofoorumi järjestetään tiistaina 9.4.2024 klo 12–16 Vierailukeskus Joessa Turussa. Tapahtumassa pureudutaan tänä vuonna siihen, mitä uutta kaukokartoituksen ja satelliittidatan rintamilla on tarjolla. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan talven aikana.

Heti Aluetietofoorumin jälkeen samana päivänä on myös Location Innovation Hubin Turun aluetoimiston järjestämä Geomob Finland afterwork-tapahtuma. Rento tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden esitellä paikkatietoon liittyviä ideoita ja innovaatioita muille aiheesta kiinnostuneille.

Aluetietofoorumin järjestävät aluetietopalvelu Lounaistieto yhdessä Varsinais-Suomen liiton kanssa. Tilaisuus on suunnattu paikkatiedon tuottajille ja hyödyntäjille, dataa työssään tavalla tai toisella hyödyntäville ja kaikille muillekin kiinnostuneille.

Aluetietofoorumi on tänä vuonna osa kumppanuuden juhlavuotta 2024. Tilaisuudessa on siis mukana ystävien ja kollegoiden lisäksi Varsinais-Suomen kumppanuustyön maskotti Kelpo K. Kettu!

Tervetuloa mukaan!

Kelpo K. Ketun kuva

Satelliittikuva: Syke, USGS/NASA Landsat Program.