Matkailun työpajat

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / Matkailun työpajat

Aika: 15.3.2022
Paikka: webinaari (ja seminaari)
Järjestäjä: Leader jokivarsikumppanit yhteistyössä mm. Lounaistieto (työpaja 3)
Ilmoittautuminen: https://bit.ly/3r7PVVK
Lisätietoja: https://jokivarsi.fi/matkailun-tyopajat-tiistaina-15-3-2022-liedon-kunnantalolla/?fbclid=IwAR3e21Ddz2nYA_eXnEd2Hk7TySu9bFAqgXqy_3z0HJ_m-9dVCGIFUZz20ug

Outdoor Leader-hankkeet järjestävät yhteistyökumppaniensa kanssa matkailun kehittämiseen keskittyvät työpajat tiistaina 15.3.2022 klo 12 – 16. Kaksi työpajaa on paikan päällä tapahtuvia työpajoja (max 15 hlöä/työpaja) ja yksi työpaja on virtuaalinen työpaja.

TYÖPAJA 1) RETKEILYREITTIEN SUUNNITTELU JA TURVALLISUUS

– työpaja heille, jotka haluavat kehittää omaa retkeilyreittiään, kyläpolkua tms. kaikille avointa luontokohdetta ja parantaa reittien toimivuutta, turvallisuutta, tavoitettavuutta, näkyvyyttä, yms.

TYÖPAJA 2) TUOTTEISTUSTA KEHITTÄMÄLLÄ PAREMMIN MYYVÄ MATKAILUTUOTE

– työpaja heille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa matkailutuotteiden kokoamisessa, paketoinnissa, tuottamisessa, markkinoinnissa ja myynnissä. Kyseessä voi olla vaikka retkipaketti, ohjelmapaketti, tms. yhteisen tuotteen kehittäminen.

TYÖPAJA 3) MATKAILUTUOTTEET JA REITISTÖT MUKAAN SÄHKÖISEEN VIRMA-KARTTAAN / Virtuaalinen työpaja varsinaissuomalaisen VIRMA-karttapalvelun käyttämisestä ja kohteiden lisäämisestä kartalle

– työpaja heille, jotka haluavat kehittää oman kohteen (reitti, palvelu, matkailukohde) saavutettavuutta, jotta oma tuote löytyy sähköiseltä kartalta.

Työpajoissa asiantuntijat kertovat omasta näkökulmastaan kehittämisteemoista, tehdään käytännön harjoituksia ja annetaan ohjausta osallistujien omien kohteiden / tuotteiden / palveluiden kehittämiseen, tuotteistukseen ja saavutettavuuteen.

Ota työpajaan mukaasi oma tietokone, niin onnistuu harjoitukset paikan päällä.

Voit osallistua kerralla vain yhteen työpajaan, mutta työpajoista tehdään tallenteet ja saat työpajojen materiaalit ilmoittamaasi sähköpostiin.