LIH aluetapahtuma – Innovaatioista ja paikkatiedosta uutta liiketoimintaa

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / LIH aluetapahtuma – Innovaatioista ja paikkatiedosta uutta liiketoimintaa

Huom! Tilaisuus on peruttu. Uusi tilaisuus järjestetään alkuvuodesta 2024.

Paikkatiedon osaamiskeskus Location Innovation Hubin Turun aluetapahtumat saavat jatkoa! Seuraava avoin tapahtuma järjestetään 20.12.2023 klo 16-18 Turun SparkUpissa (ei etäosallistumismahdollisuutta). Tilaisuus on tarkoitettu kaikille paikkatiedon hyödyntämisestä kiinnostuneille. Ilmoittaudu mukaan, paikkoja on rajoitetusti!

Yrityksen edustaja tai yrittäjyydestä kiinnostunut? Liity joukkoomme ja hanki syvempää ymmärrystä paikkatiedosta liiketoiminnan moottorina, tai tapaa asiantuntijoita ja opi, kuinka voit soveltaa paikkatietoteknologiaa yrityksessäsi!
Julkishallinnon edustaja? Kuule kuinka paikkatietoaineistoja voisi paremmin hyödyntää organisaatioissanne ja millaisia palveluja LIH:llä on tarjota osaamisen syventämiseksi!
Opiskelija? Tule verkostoitumaan ja kuulemaan minkälaista paikkatieto-osaamista Suomessa tarvitaan!

Ohjelma

  • 16:00 Cocktailit, verkostoitumista, musiikkia
  • 16:30 Tervetuliaissanat
  • 16:35 Esitykset & yleisön Q&A
   • LIH palveluiden esittely esimerkkeineen (Joonas Jokela/MML LIH office)
   • Geospatial Challenge camp -innovaatiohaasteen hyödyt ja opit (Niina Käyhkö/Turun yliopisto)
   • HealthHub Finland (Henrik Honkanen/Business Turku)
  • 17:35 Rentoa keskustelua
  • 18:00 Tapahtuma päättyy

Tapahtuma on ilmainen kaikille! Ilmoittautuminen kuitenkin vaaditaan. Tapahtuman pääkieli on suomi, mutta palvelemme tarvittaessa myös englanniksi.

Tapahtuman järjestää Location Innovation Hubin aluepartnerit Lounaistieto sekä Turun yliopiston maantieteen ja geologian laitos. Location Innovation Hub on paikkatietoon keskittyvä osaamiskeskus Suomessa, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa sijaintiedon avulla. Palvelemme myös julkista sektoria. LIH tapahtumat ja LIH palvelutarjonta ovat lähtökohtaisesti ilmaisia, ja niitä rahoittavat Business Finland sekä EU. 

Missä ja milloin? Ke iltapäivällä 20.12.2023 klo 16-18 startup-yhteisö SparkUpissa Tykistökatu 4, 20520 Turku. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Lisätietoja? Lounaistiedon verkostokoordinaattori Maiju Kähärä