Kiitokset valokuvakilpailuun osallistuneille!

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / Kiitokset valokuvakilpailuun osallistuneille!

Maarit Mänty_Usva

 

Lounaistiedon ja Varsinais-Suomen liiton järjestämään valokuvakilpailuun saatiin 34 kuvaa, jotka ilmentävät monipuolisesti luonnon ja kulttuurin kohtaamista Lounais-Suomessa. Kilpailun aiheena oli Suomen kulttuuriympäristöpäivien hengessä ihmisen luontosuhteen kulttuurinen perusta. Kuvissa ovat edustettuina niin saaristoluonto, viljelysmaisemat, kotipihat kuin kaupunkiluontokin. Lounaistiedon ja Varsinais-Suomen liiton edustajista muodostunut raati valitsi voittajiksi seuraavat kuvat:

  1. Maarit Mänty, Usva
  2. Katrina Grönholm-Kulmala, Puuvene usvaisena syysiltana
  3. Jani Kinnunen, Aamuniitty

Kilpailun voittajaksi valittuun Usvaan on taltioitu hetki turkulaisten henkireikänä toimivasta Aurajokirannasta. Paraisilla kuvattu Puuvene usvaisena syysiltana muistuttaa saariston merkityksestä Lounais-Suomessa, ja Aamuniitty puolestaan alueelle ominaisista maaseudun viljelysmaisemista.

Maarit Mänty palkitaan majoituksella hotelli Kirjakkalan ruukkikylässä Teijossa. Katrina Grönholm-Kulmala ja Jani Kinnunen saavat kumpikin Varsinais-Suomen liiton juomapullon ja Kuhankuonon retkeilykartan. Onnittelut voittajille, olemme teihin yhteydessä!

Kuvat julkaistaan Flickrissä, ja ne ovat käytettävissä avoimena datana lisenssin CC BY 2.0 mukaisesti.

Valokuvakilpailun satoon voi Flickrin lisäksi tutustua Varsinais-Suomen liiton aulan näyttelytilassa 1.12.-31.12.2017.

 

Katrina Grönholm-Kulmala_xxxKatrina Grönholm-Kulmala: Puuvene usvaisena syysiltana

 

Jani Kinnunen_AamuniittyJani Kinnunen: Aamuniitty

Euroopan_kulttuuriymparistopaivat_RGB