Kesähaaste: ota retkikohdekuva Varsinais-Suomesta ja voita lahjakortti!

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / Kesähaaste: ota retkikohdekuva Varsinais-Suomesta ja voita lahjakortti!

Keräämme valokuvia Varsinais-Suomen retkeilykohteista – osallistu kuvahaasteeseen ja sadan euron lahjakortin arvontaan Scandinavian Outdoor -verkkokauppaan!

Tiesitkö, että Varsinais-Suomen retkeilymahdollisuuksia esittelevään Virma -karttapalveluun on koottu jo yli 1000 kohdetta tai reittiä! Ilmainen ja kaikille avoin palvelu perustuu joukkoistettuun tiedonkeruuseen.  

Jotta kohteiden tiedot olisivat käyttäjälle mahdollisimman informatiivisia, keräämme nyt palveluun valokuvia kohteista. Lähettämällä kuvan jostakin Virma Kartalla olevasta kohteesta hyödynnettäväksi palvelussa, voi voittaa lahjakortin.  

Näin osallistut: 

  • Tutustu Virma Kartta -palveluun!  
  • Lähetä valokuva Virma Kartalla (kartta.virma.fi) olevasta kohteesta tai reitistä Virma Kartan aloitusnäkymän kautta löytyvällä lomakkeella viimeistään 27.6.2022. 
  • Lähettämällä kuvan osallistut arvontaan. Palkintona on 2 kpl 100 € lahjakortteja Scandinavian Outdoor -verkkokauppaan. 

Mikäli sinulla on kuvia useista kohteista, lähetäthän jokaisen kuvan omalla lomakkeellaan. Tällöin voit myös parantaa voittomahdollisuuksiasi! Tutustuthan myös tarkempiin kuvaohjeisiin ja kilpailun ehtoihin. 

Kuvahaasteen järjestää Digitaalisen saavutettavuuden parantaminen virkistyspalveluissa (Digi-SAAPAS) -hanke. Hanke vastaa Virma Kartta -palvelun kehittämisestä ja ylläpidosta. Hankkeen puitteissa neuvotaan myös retkeilyreittejä ja -kohteita sekä palveluja ylläpitäviä tahoja, kuten kuntia, yhdistyksiä ja yrityksiä Virman hyödyntämisessä kohteiden rikastamisessa, esittelyssä ja markkinoinnissa.  

Ota yhteyttä / lisätiedot 

Maiju Kähärä
verkostokoordinaattori, Lounaistieto
etunimi.sukunimi@lounaistieto.fi