Ilmaista näkyvyyttä yrittäjien ja yhdistysten virkistyskohteille ja -palveluille Virma Kartalla!

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / Tapahtumat / Ilmaista näkyvyyttä yrittäjien ja yhdistysten virkistyskohteille ja -palveluille Virma Kartalla!

Aika: 12.4. klo 17.30–20.00
Paikka: KasiTori
Osoite: Untamontie 51, Laitila
Ilmoittautuminen: lounaistieto.fi/virma_laitila (5.4 mennessä)

Ylläpidätkö virkistys- ja luontokohteiden lähellä sijaitsevaa yritystä tai palvelua, joka tukisi luontoliikkujaa Laitilan alueella? Ylläpitääkö yhdistyksenne luontopolkua, uimarantaa, kesäkahvilaa tai muuta virkistykseen liittyvää kohdetta tai palvelua? Virma on juuri teitä varten!

Tervetuloa kuulemaan ja tutustumaan tarkemmin 12.4. klo 17.30–20.00 KasiTorille (Untamontie 51, Laitila)! Mukaasi tarvitset vain oman läppärin ja hiiren, opastamme Virma-palvelun käyttöön.

Virma on Varsinais-Suomen kattava palvelu, josta löytyy yli 1000 virkistys- ja luontomatkailukohdetta, reittiä ja niihin liittyvää palvelua. Virma on ilmaiseksi kaikkien hyödynnettävissä. Palvelusta on julkaistu myös Virma Kartta -verkkosovellus, joka on kaikkien luonnossa liikkujien käytössä mobiilisti maastossa.

Toivomme yrittäjiä, kyläyhdistyksiä, matkailuyrittäjiä ja muita retkeilykohteita ylläpitäviä tahoja aktiivisesti mukaan täydentämään Virma-palvelun tietokantaa. Lisätietoja Virmasta voit lukea sähköisestä esitteestämme.

Tapahtuman järjestää Digisaapas-hanke yhteistyössä Laitilan kaupungin kanssa.

Lue lisää tapahtumasta täältä!