Haemme verkostokoordinaattoria Lounaistietoon

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / Haemme verkostokoordinaattoria Lounaistietoon

Haemme verkostokoordinaattoria vastaamaan Lounaistiedon toiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista.

Verkostokoordinaattori vastaa Lounaistiedon toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä, yhteistyöverkostojen koordinoinnista sekä Lounaistiedon strategian valmistelusta ja toimeenpanosta. Verkostokoordinaattorin tehtäviin kuuluvat Lounaistiedon sisällöntuotanto ja viestintä sekä yhteistyösuhteiden hoitaminen. Lisäksi koordinaattori osallistuu Lounaistiedon hanketoimintaan ja hankkeiden valmisteluun sekä tietopalvelujen kehittämiseen ja ylläpitoon yhdessä Lounaistiedon tiimin kanssa.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, paikkatieto- ja viestintäosaamista sekä tehtävien hoitamisen kannalta sopivaa työkokemusta. Lisäksi edellytetään erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Hankeosaaminen, paikkatieto- ja avoimen datan alan kontaktiverkostot, hyvä ruotsin kielen taito, Suomen kaavoitusjärjestelmän tunteminen sekä vahva paikkatietoteknologioiden hallinta katsotaan hakijalle eduksi.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 9.3.2020 klo 12:00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi.

Katso tarkemmat hakutiedot TE-palvelujen sivuilta. Lisätietoja tehtävästä antaa tietopalvelupäällikkö Antti Vasanen (antti.vasanen@varsinais-suomi.fi, 050 410 2294).