Geomob Turussa huhtikuussa – Call for Presentations

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / Geomob Turussa huhtikuussa – Call for Presentations

Onko sinulla paikkatietoon perustuva idea, jonka haluaisit esitellä muille? Tai ehkä etsit uusia ideoita tietyn ongelman ratkaisemiseksi tai liiketoiminnan parantamiseksi ”sijaintitietotwistillä”?

Location Innovation Hubin Turun aluetoimisto järjestää 9.4.2024 iltapäivällä Geomob Finland afterwork-tapahtuman Turussa. Rento tilaisuus antaa mahdollisuuden esitellä suunnitelmia, ideoita ja innovaatioita muille aiheesta kiinnostuneille.

Etsimme parhaillaan esiintyjiä tapahtumaan – olisitko se juuri sinä? Ehtomme on, että esittelemäsi käyttötapaus tai innovaatio liittyy jollain tavalla sijaintitietoon ja sen hyödyntämiseen ja että esitys innostaa kuuntelijoita keskusteluun. Tapahtuma on englanninkielinen ja järjestetään paikan päällä Turussa, mutta esitystapa on muuten vapaa.

Maailmalla jo 15 vuotta pyörinyt Geomob-tapahtumakonsepti on nyt siis myös Suomessa! Tämä on kaikkien aikojen kolmas Geomob Finland -tapahtuma. Kiinnostavia puhujia ja rentoa verkostoitumista sisältäneet tapahtumat Helsingissä ja Oulussa olivat menestyksekkäitä ja houkuttelivat kuulijoita eri kokoisista yrityksistä, korkeakouluista, tutkimuslaitoksista ja julkishallinnosta.

Kuvaile esitysideasi (suomeksi tai englanniksi) ja lähetä se Location Innovation Hubin Turun aluetoimistoon 15.3 mennessä: info@lounaistieto.fi. Turussa tavataan!