Databusiness Challenge -kiertue Turkuun 22. marraskuuta

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / Databusiness Challenge -kiertue Turkuun 22. marraskuuta

DataBusiness Challenge -kilpailu kannustaa kehittäjiä, yrityksiä tai yrittäjähenkisiä hyödyntämään palveluissaan avointa dataa eli yhteisiä digitaalisia tietovarantojamme. Kilpailu on käynnissä nyt ja kilpailuaika päättyy tammikuun lopussa 2017. Parhaille töille on luvassa tietenkin upeita palkintoja.

Kilpailuun voi osallistua kilpailun aikana kehitetyillä sovelluksilla tai konsepteilla. Parhaimmillaan kilpailutyö hyödyntää useita eri datoja käyttäjälähtöisesti ja täysin uudella tavalla.

Kilpailutöitä arvioi kerrassaan upea ja ansioitunut tuomaristo: yksi maamme kiinnostavimmista businessajattelijoista, professori Alf Rehn, Demolan vetäjä Tampereen Ville Korpiluoto, Kuntaliiton erityisasiantuntija Elisa Kettunen & sekä Open Knowledge Finlandin toiminnanjohtaja Teemu Ropponen.

Marraskuun 22. päivä Turkuun SparkUp-tiloihin saapuu DataBusiness Challenge -kiertue. Ohjelmassa on kiinnostavia ja ajankohtaisia puheenvuoroja sekä ideointia ja sparrausta kilpailutöiden kehittämiseksi. Ilmoittaudu viimeistään 20.11. mukaan tästä.

Databusiness Challenge on osa kuuden suurimman suomalaisen kaupungin 6Aika -Avoin data ja rajapinnat -kärkihanketta.

Yhteydenotot:
Kalle Luhtinen 050 347 9541
kalle.luhtinen@turkusciencepark.com