Sinisen kasvun EU-rahoitusinfo 4.12.2017

Lounaistieto.fi / Ajankohtaista / Sinisen kasvun EU-rahoitusinfo 4.12.2017

Sinisellä kasvulla tarkoitetaan mereen liittyvien teollisuuden alojen välisen yhteistyön lisäämistä ja uusien innovaatioiden kehittämistä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Varsinais-Suomessa on maailmanlaajuisestikin katsottuna erittäin vahva korkean teknologian meriteollisuuden keskittymä, jonka menestyksen vaikutukset ulottuvat koko maakuntaan. Tässä työssä on merkittäviä mahdollisuuksia hyödyntää myös Euroopan unionin rahoitusohjelmia.

Tästä syystä Varsinais-Suomen liitto, Smart Blue Regions -hanke, Turun ja Varsinais-Suomen Eurooppa-toimisto sekä Europe Direct Varsinais-Suomi järjestävät Sinisen kasvun EU-rahoitusinfon maanantaina 4.12.2017 klo 8:30-12:45 Auriga Business Centerissä (Juhana Herttuan Puistokatu 21, Turku). Tilaisuus on osa Varsinais-Suomen maakuntastrategia- ja kumppanuustyötä, ja tukee myös Varsinais-Suomen älykkään erikoistumisen strategiaa.

Tule kuulemaan Euroopan meri- ja kalatalousrahaston ajankohtaisista rahoitushauista, BONUS-ohjelmasta, Interreg Baltic Sea Region -ohjelmasta sekä Horisontti2020-ohjelman merellisistä teemahauista. Lisäksi ohjelmassa on yritysten kokemuspuheenvuoroja osallistumisesta Horisontti-hankkeisiin ja tietoa kumppanuustyöstä, sinisestä kasvusta ja älykkäästä erikoistumisesta Varsinais-Suomessa.

Tutustu tilaisuuden ohjelmaan tarkemmin: Sinisen kasvun EU-rahoitusinfo 4.12.2017

Huomio! Tilaisuuden jälkeen klo 13:30 alkaen on mahdollisuus tutustua merenkulun simulaattoreihin Aboa Maressa (sama rakennus). Kerro kiinnostuksestasi osallistua vierailulle ilmoittautumisen yhteydessä. (Mikäli olet jo ilmoittautunut rahoitusinfoon, voit ilmoittautua simulaattorivierailulle lähettämällä sähköpostia järjestäjille 27.11.2017 mennessä, ks. yhteystiedot alla.) Simulaattoreista saat lisätietoa täältä.

Ilmoittaudu 27.11.2017 mennessä!

Tervetuloa!

Lisätietoja tarvittaessa antaa
Projektikoordinaattori Helinä Yli-Knuutila
etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi
p. 0400 205 112