LIH open house aamukahvit jatkuvat kesäkuussa

Lounaistieto.fi / Aktuell / LIH open house aamukahvit jatkuvat kesäkuussa

Huom! Vapun vuoksi aamukahvit jatkuvat vasta kesäkuussa.

Lounaistieto ja Turun yliopisto järjestävät perjantaina 7.6.2024 yrittäjyystila Konttorilla verkostoitumistapahtuman. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille yrittäjähenkisille paikkatiedon hyödyntämisestä kiinnostuneille! Paikan päällä vierailevana organisaationa ja alustajana tällä kertaa avoimen lähdekoodin paikkatietoartesaani Gispo Oy, joka toimii myös Location Innovation Hub kumppanina tarjoten muun muassa koulutuksia ja muuta asiantuntemusta.

Alustava ohjelma:

    • Vapaata verkostoitumista aamupalan lomassa, mahdollisuus tutustua Location Innovation Hubin (LIH) ilmaiseen palvelutarjontaan
    • Esitys Gispo Oy (*aihe vielä tarkentuu)

Tähän tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista, ja se on ilmainen. Tapahtuma on englanniksi/suomeksi.

Yrityksen edustaja tai yrittäjyydestä kiinnostunut? Liity joukkoomme ja hanki syvempää ymmärrystä paikkatiedosta liiketoiminnan moottorina, tai tapaa asiantuntijoita ja opi, kuinka voit soveltaa paikkatietoteknologiaa yrityksessäsi!

Location Innovation Hubin (LIH) tapahtumat ja palvelutarjonta ovat lähtökohtaisesti ilmaisia, ja niitä rahoittavat Business Finland sekä EU. Location Innovation Hub on paikkatietoon keskittyvä osaamiskeskus Suomessa, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa sijaintiedon avulla. Palvelemme myös julkista sektoria. Lue lisää palveluistamme täältä. Location Innovation Hubin aluepartnerit Lounaistieto ja Turun yliopisto järjestävät LIH toimintaa tukevia aluetapahtumia Turun seudulla.

Missä ja milloin? Pe aamupäivällä 7.6.2024 alkaen klo 9.00 yrittäjyystila Konttorilla (Hämeenkatu 9 Turku)
Ilmoittautuminen? Ei ennakkoilmoittautumista (tilaan mahtuu noin 30 hlö)
Lisätietoja tapahtumasta? Lounaistiedon verkostokoordinaattori Maiju Kähärältä

Lisäksi järjestämme myös muita LIH alue/verkostotapahtumia, pysy kuulolla!

tapahtumajuliste