Tervetuloa avoimen datan festivaaliin

Lounaistieto.fi / Recent / Tervetuloa avoimen datan festivaaliin

Mikä: Open Data Festival

Aika: 13.4.2023 iltapäivä klo 13-17

Paikka: Turun yliopisto, maantieteen ja geologian laitos, Natura-rakennus, 4. kerros Sijainti kartalla: https://opas.utu.fi/natura

Järjestäjät: Lounaistieto ja Turun yliopisto EGEAn avustuksella (https://egea.eu/user/egea+turku/)

Ilmoittautuminen: linkki

Lämpimästi tervetuloa Open Data Festivalille 13.4.2023 klo 13-17!

Toista kertaa järjestettävässä tapahtumassa tapaamme taas vapaamuotoisesti ja parannamme yhdessä avoimen datan laatua ja löydettävyyttä.

Kokoonnumme 13.4 iltapäivällä Turun yliopiston tiloissa kahden vapaavalintaisen tehtävän parissa: julkaisemme tutkijoiden ja julkisten organisaatioiden digitaalisia paikkatietoaineistoja UTU Paikkatietopalveluun ja lisäämme OpenStreetMap-karttapalveluun puuttuvia palvelupisteitä ja niiden tietoja Varsinais-Suomen alueelta.

Pöytä on katettu eväillä!

Ilmoittaudu mukaan 11.4.2023 mennessä tämän linkin kautta

Miksi minun kannattaa tulla?

Open Data Festival on epävirallinen tapahtuma, jossa erilaiset ihmiset kokoontuvat työskentelemään avoimen tiedon jakamisen parissa. Opit uusia tiedon laatuun liittyviä taitoja ja tapaat paikallisia toimijoita erilaisista taustoista pikkupurtavan ja datan julkaisemisen parissa. Tapahtuman tunnelma on rento ja mukava, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista datan avaamisesta.  Opastamme tapahtumassa alkuun datan julkaisun ja kartoittamisen kanssa. Tarvitset mukaasi vain oman tietokoneesi ja hiiren.