Tervetuloa Aluetietofoorumiin 29.3.2023

Lounaistieto.fi / Recent / Tervetuloa Aluetietofoorumiin 29.3.2023

Lounaistiedon vuoden päätapahtuma Aluetietofoorumi järjestetään taas maaliskuussa. Tapahtuman teema julkistetaan vuoden alussa, joka kytkeytyy yhteiskunnan ajankohtaisiin aiheisiin. Edellisenä vuosina Aluetietofoorumissa on pureuduttu mm. big dataan, tiedon laatuun, paikkatiedon tulevaisuuteen ja tekoälyyn.

Aluetietofoorumin järjestävät Varsinais-Suomen liitto ja aluetietopalvelu Lounaistieto. Tilaisuus on suunnattu paikkatiedon tuottajille ja hyödyntäjille, dataa työssään tavalla tai toisella hyödyntäville ja kaikille muillekin kiinnostuneille – tervetuloa mukaan!

Tänä vuonna Aluetietofoorumin yhteydessä tullaan järjestämään myös paikkatiedon työelämätapahtuma iltaohjelmana. Työelämäilta on suunnattu erityisesti sellaisille organisaatioille jotka haluavat oppia lisää paikkatiedon hyödyntämättömästä potentiaalista yritystoiminnassa, mutta myös alasta kiinnostuneille tulevaisuuden työntekijöille opintotaustasta riippumatta. Työelämätapahtuma järjestetään yhteistyössä Turun yliopiston ja GeoForumin kanssa.