Lounaistiedon sivuilla uusi ilme

Lounaistieto.fi / Recent / Lounaistiedon sivuilla uusi ilme

Lounaistiedon verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen. Samalla sivujen rakennetta on hieman muutettu. Suurin osa sivujen sisällöstä on ennallaan, mutta muutamia muutoksia on tapahtunut myös sisällön osalta.  

Lounaistiedon etusivulta löytyvät pikalinkit eniten käytettyihin palveluihin: karttapalveluun, dataportaliin ja tilastopalveluun. Uutena lisäyksenä tietopalveluihin ovat tulleet virkistysmatkailuun keskittynyt osio sekä Positiivisen rakennemuutoksen tilannekuvapalvelu Poretieto 

Virkistyssivusto tarjoaa avoimeen käyttöön luontomatkailutietoa, ja se on kohdennettu erityisesti matkailun kehittäjille. Sivuilta löytyy Varsinais-Suomen alueelta myös kuusi valikoitua virkistysreittiä, joita virkistysmatkailijatkin voivat hyödyntää. Virkistysreittiosio on toteutettu Virkistä dataa! -hankkeessa.  

Positiivisella rakennemuutoksella tarkoitetaan Lounais-Suomessa käynnissä olevaa teollisuuden poikkeuksellisen voimakasta kasvua. Poretieto-palvelu tarjoaa ajantasaisen tilannekuvan Lounais-Suomen kehityksestä positiivisen rakennemuutoksen näkökulmasta. 

Osa aiemmin Lounaistiedon yhteydessä toimineista tietopalveluista, kuten Kumppanuusfoorumi, Ennakointiakatemia ja Kiertotalouden Varsinais-Suomi toimivat nykyään omilla sivuillaan, joten ne ole enää Lounaistiedon sivujen yhteydessä.  

Mitä mieltä olet uusista sivuista? Otamme mielellämme vastaan palautetta!