Itämeren Ninja – konspeti Itämeren suojeluun

Lounaistieto.fi / Yleinen / Itämeren Ninja – konspeti Itämeren suojeluun

Peli jota pelaamalla yritykset osallistuvat Itämeren käytännön suojeluun ja saava markkinointietua. Tarkoituksena on parantaa hajautetulla vastuumallilla ja vähin taloudellisin kustannuksin Itämeren tilaa ja meri- ja rannikkoalueiden vetovoimaisuutta. Samalla Itämeren Ninja -peli tarjoaa yrityksille ja järjestöille mahdollisuuden profiloitua Itämeren suoran toiminnan suojelijoiksi. Lisäksi yritykset voivat käyttää pelin ninjapisteillä ostettavia Itämeren Ninja -tasomerkkejä markkinoinnissaan ja saada näin pelistä imagoetua sekä markkinointietulyöntiasemaa.Pelissä ei käytetä suoranaista rahaa, vaan yritys ansaitsee toteuttamillaan käytännön Itämeren suojelutoimilla eli ninjatehtävillä pisteitä ja tasokorotuksia. Pelissä kerättävien pisteiden perusteella kukin osallistuja saa Itämeren Ninja -tasomerkin. Itämeren Ninja -tasomerkkiä brändätään medioissa ja Itämeren suojeluorganisaatioissa.

Tiimi: Lasse Nurmi, Esa Halsti ja Antti Vaalikivi
Avoimet datalähteet: MML nimistö, MML pohjakartta-aineistot, Palvelupisteaineistot (esim. V-S palvelut, Turun roskikset, FMI:n avoimet säätiedot, Virkistyskohteet (mm. VIRGIS, Paimion virkistyskohteet ja reitit, LIPAS
Linkki: Itämeren Ninja-esittely

Apps4Lounais-Suomi kisan 2014 Innosta sarjan 2. sija (1000) & Itämeren vikatila & vesiensuojelu haasteen voittaja (500€)