Etelä-Suomen EAKR-haku on käynnistynyt

Lounaistieto.fi / Yleinen / Kumppanuusfoorumi / Etelä-Suomen EAKR-haku on käynnistynyt

Etelä-Suomen EAKR-haku on käynnistynyt. Haku on kaksivaiheinen. Ensimmäinen vaihe on ideahaku 25.10-30.11.2017, jossa hakijat toimittavat tavallista hakemusta suppeamman projektin aiesuunnitelman. Toisessa vaiheessa, maaliskuussa 2018, jätetään varsinaiset hankehakemukset EURA2014-järjestelmässä.

Syksyn 2017 EAKR-haussa maakunnat ovat määritelleet alueellisia painopisteitä, joita tällä hakukierroksella halutaan painottaa. Varsinais-Suomessa aukaistaan hakuun toimintalinja 2 ja sen kaikki erityistavoitteet. Valinnassa painotetaan maakuntastrategian mukaisia, positiivista rakennemuutosta tukevia innovatiivisia kehittämistoimia.

Haussa toivotaan saatavan runsaasti ylimaakunnallisia hankehakemuksia. Ylimaakunnallisille hankkeille ei ole erikseen valittua painopistettä, vaan ne voivat vapaasti hyödyntää sisältöjä toimintalinjalta 2 (Uuden tiedon ja osaamisen tuottaminen ja hyödyntäminen). Ylimaakunnallisia hankkeita toivotaan varsinkin erityistavoitteeseen 3.2. Uusiutuvan energian ja energiatehokkaiden ratkaisujen kehittäminen.

Tarkempaa tietoa ohjelmasta, valintakriteereistä, hakemusten toimitustavasta.

Varsinais-Suomen maakuntastrategia

Lisätietoja
Erikoissuunnittelija Ville Roslakka
etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi
p. 050 592 0404
Varsinais-Suomen liitto