Elintarviketeollisuuden sivuvirtojen iltapäivä 16.11. Säkylässä

Etusivu / Ajankohtaiset / Elintarviketeollisuuden sivuvirtojen iltapäivä 16.11. Säkylässä
Pyhäjärvi-instituutti ja Satafood Kehittämisyhdistys ry järjestävät ”Elintarviketeollisuuden sivuvirtojen iltapäivä” -tilaisuuden Säkylässä Ravintola Myllynkivessä Länsi-Säkylän teollisuusalueella. Tilaisuuden tavoitteena on kartoittaa Satakunnan elintarvikealan yritysten sivuvirtoihin liittyviä kehittämistarpeita.
Tilaisuuden aluksi luonnonvarakeskuksen professori Sirpa Kurppa pitää puheenvuoron kestävästä ruoantuotannosta. Tämän jälkeen yritykset kertovat lyhyesti toiminnassaan syntyvistä sivuvirroista, jatkokäsittelymahdollisuuksista ja sivuvirtoihin liittyvistä uhista, mahdollisuuksista ja osaamistarpeista.  Iltapäivään sisältyy mahdollisuus keskusteluun ja ideointiin. Tilaisuus järjestetään osana ”Satakuntalaisen vähähiilisen biotalouden osaamiskeskittymä” -hanketta. Ennen tilaisuutta on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas Ravintola Myllynkivessä klo 11−12. Tilaisuus on maksuton.

Ota kantaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *